Als je op jezelf wedt,
kun je niet verliezen.

Cards

Coaching

Ervaar je problemen met gokken en wil je stoppen, maar lukt het maar niet? Dan is een individuele coachingsessie wellicht iets voor jou.

Als ervaringsdeskundige coach begeleid en ondersteun ik je bij de obstakels die je op je pad tegenkomt. Jij staat centraal als cliënt, en de focus ligt op het doel dat je voor ogen hebt.

Met mijn persoonlijke ervaring als voormalig gokverslaafde begrijp ik als geen ander hoe uitdagend het kan zijn om het gokken achter je te laten. Tegelijkertijd weet ik dat er een nieuwe manier van leven mogelijk is, vrij van gokken, waar jij weer de touwtjes in handen neemt.

Neem vandaag nog de eerste stap naar een gokvrij leven en ontdek hoe je de controle terug kunt krijgen. Samen werken we aan jouw doelen en een gezonde toekomst zonder het gokken.

Mogelijke coachings

Voor de speler

Kennismakingsgesprek

Samen duiken we in jouw gokgedrag en onderzoeken we de impact van gokken op jouw leven. Je ontvangt alle benodigde informatie en hebt de vrijheid om zelf te beslissen of het volledige coaching traject iets voor jou is tijdens onze kennismaking.

Voor de speler

Individuele afspraak

Je krijgt je gokgewoontes niet onder controle? Vanuit een motiverende, oplossings- en herstelgerichte benadering gaan we aan de slag zodat je de touwtjes terug in handen krijgt.

Voor de omgeving

Omgeving afspraak

Familie of vriend(in) van een probleemgokker? Soms voel je je machteloos. Samen zoeken we naar antwoorden en bekijken we welke aanpak het beste is om de persoon in kwestie te ondersteunen.

Getuigenissen

“Na mijn traject had ik weer grip over mijn leven. Ik hield het nooit voor mogelijk dat ik een dag zonder gokken zou kunnen.”

Tom (32 jaar)

“Vandaag heb ik weer levensvreugde. In mijn actieve gokperiode voelde ik mij humeurig, boos, ondankbaar, egoïstisch en leeg.”

Anja (45 jaar)

“Gokken was voor mij een full-time bezigheid. Ik stond op met gokken en ging slapen met gokken, ik maakte geen deel meer uit van onze maatschappij”

Jeffrey (22 jaar)