Als je op jezelf wedt,
kun je niet verliezen.

Cards

Coaching

Ervaar jij problemen met gokken, je wilt stoppen maar het lukt je maar niet, dan is een individuele coachingsessie iets voor jou.

Als ervaringsdeskundige coach, begeleid en ondersteun ik je met de obstakels die jij op je pad tegenkomt. Als cliënt sta jij centraal en ligt de focus op het doel dat je voor ogen hebt.

Door mijn jarenlange gokverslaving weet ik als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om het gokken achter je te laten maar ook dat er een nieuwe manier van leven mogelijk is zonder gokken waar jij de touwtjes weer in handen neemt.

Mogelijke coachings

Voor de speler

Kennismakingsgesprek

We verdiepen ons in jouw gokgedrag en welke invloed gokken heeft op jouw leven heeft. Je krijgt alle info en beslist zelf of het volledige coachingstraject iets voor jou is.

Voor de speler

Individuele afspraak

Je krijgt je gokgewoontes niet onder controle? Vanuit een motiverende, oplossings- en herstelgerichte benadering gaan we aan de slag zodat je de touwtjes terug in handen krijgt.

Voor de omgeving

Omgeving afspraak

Familie of vriend(in) van een probleemgokker? Soms sta je machteloos. Samen zoeken we antwoorden, en bekijken we welke aanpak het beste is om de persoon in kwestie te helpen.

Getuigenissen

“Na mijn traject had ik weer grip over mijn leven. Ik hield het nooit voor mogelijk dat ik een dag zonder gokken zou kunnen.”

Tom (32 jaar)

“Vandaag heb ik weer levensvreugde. In mijn actieve gokperiode voelde ik mij humeurig, boos, ondankbaar, egoïstisch en leeg.”

Anja (45 jaar)

“Gokken was voor mij een full-time bezigheid. Ik stond op met gokken en ging slapen met gokken, ik maakte geen deel meer uit van onze maatschappij”

Jeffrey (22 jaar)