Coachings:
Afspraak maken

Soorten coachings

Als ervaringsdeskundige coacht, begeleidt en ondersteunt Arne probleemgokkers en hun omgeving met de obstakels die zij op hun pad tegenkomen.

De eerste en belangrijkste stap is genomen! Het is enorm moedig van je om hulp te vragen voor de problemen die jij ervaart met gokken.

Het eerste contact start altijd met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek verdiepen we ons in jouw gokgedrag en welke invloed gokken had en heeft op jouw leven. Daarnaast verduidelijkt Arne zijn manier van werken zodat je een duidelijk beeld hebt wat je kan verwachten en of het coaching traject iets voor jou is.

Indien je verder nog vragen hebt over het kennismakingsgesprek, aarzel niet om Arne telefonisch te contacteren.

Dit gesprek duurt 60 à 75 minuten en heeft een kost van 70 euro. 

Ervaar jij problemen met gokken maar lukt het jou maar niet om deze gewoonte onder controle te krijgen? Dan is een individuele coaching sessie iets voor jou. Vanuit een motiverende, oplossings- en herstelgerichte benadering gaat Arne samen met jou aan de slag zodat jij de touwtjes weer in handen krijgt.

Dit gesprek duurt gemiddeld 60 minuten en heeft een kost van 95 euro.

Ben jij een familielid, partner of vriend(in) van een probleemgokker, dan kan je wel eens overrompeld worden door frustraties en een gevoel van machteloosheid. Samen gaan we op zoek naar antwoorden en krijg je de nodige ondersteuning in dit proces. Daarnaast informeer ik je over het reilen en zeilen van de gokproblematiek en bekijken we samen welke aanpak het best is voor de probleemgokker.

Dit gesprek duurt gemiddeld 60 minuten en heeft een kost van 95 euro.

Cards

Afspraak online boeken

Getuigenissen

“Na mijn traject had ik weer grip over mijn leven. Ik hield het nooit voor mogelijk dat ik een dag zonder gokken zou kunnen.”

Tom (32 jaar)

“Vandaag heb ik weer levensvreugde. In mijn actieve gokperiode voelde ik mij humeurig, boos, ondankbaar, egoïstisch en leeg.”

Anja (45 jaar)

“Gokken was voor mij een full-time bezigheid. Ik stond op met gokken en ging slapen met gokken, ik maakte geen deel meer uit van onze maatschappij”

Jeffrey (22 jaar)