Update: Online coaching – COVID19

Beste,

Gezien de maatregelen omtrent het COVID19-virus zal er enkel en alleen nog online coaching plaatsvinden. Had jij reeds een afspraak dan neem ik contact met u op om een nieuwe online sessie in te plannen.

Reeds enkele maanden gingen er online sessies door met personen die op deze manier de verre afstand niet moesten overbruggen naar mijn thuispraktijk. De online sessies worden als aangenaam en efficiënt ervaren door zowel de cliënt als mezelf.

Voor wie?

Door de sluiting van fysieke casino’s en wedkantoren zien we een enorme toename van gokkers die hun geluk beproeven op online goksites. Deze goksites bieden vaak zeer verslavende spelen aan waardoor meerdere probleem-gokkers niet alleen financiële maar ook emotionele en relationele gevolgen ondervinden. Ervaar jij, in deze moeilijke en bizarre periode, problemen met gokken dan is een online coaching sessie iets voor u.

Hoe maak ik een afspraak?

Dit doe je via het contactformulier. Hier kan je op een discrete en anonieme manier je vraag stellen en krijg je diezelfde dag de nodige informatie omtrent de online coaching.

Wat heb je nodig voor een online coaching sessie?

  • Internet
  • Computer/laptop
  • Eventueel hoofdtelefoon of oortjes

Zorg goed voor uzelf en een ander!

Arne